Ladies Day - Victoria '04

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Menu
Widgets

Ladies Day

Ladies_Day.png

Hoi topper,

 

Als afsluiting van de MEIdenmaand organiseert sc Victoria’04 op 28 mei 2023 de Victoria’04 Ladies Day! Deze dag staat volledig in het teken van het meiden- en vrouwenvoetbal bij de club. Voor elke leeftijd hebben we een mooi programma gemaakt. Ben jij er bij?

 

Programma:

09:30 - 12:00   VLD FESTIVAL (4 tot 12 jaar)

12:15 - 15:45   VLD TOURNAMENT (MO13 & MO15)

16:00 - 18:30   VLD CUP (Vrouwen)

 

VLD FESTIVAL

Na het succes van het Oranjefestival van vorig jaar organiseren we ook dit jaar een voetbalfeestje van voor meiden tot 12 jaar met een speciale clinic. In deze clinic leren de meiden in leuke spelonderdelen onder andere wat je allemaal met een bal kan doen om een doelpunt te maken. Uiteraard kan je dat niet altijd alleen en zul je dus ook moeten samenwerken, slim zijn en bovenal veel plezier hebben.

 

Festival Cup

Kan jij hard schieten? Dan kan jij zomaar eens de Festival Cup winnen. Door goed te mikken en de bal te hard raken laat de snelheidsmeter de kracht van jouw prachtige schot zien. Kwalificeer je tijdens de clinic voor de spannende finale, die rond 11:30 begint. Win jij die beker dit jaar?

 

Aanmelden

Ben je enthousiast? Meld je dan aan voor het VLD Festival voor meiden tot 12 jaar! Onderaan deze pagina vind je het aanmeldformulier.

 

Kan je niet wachten?

De hele maand mei is MEIdenmaand bij sc Victoria’04. Op maandag en woensdag 8, 10, 15, 17, 22 en 24 mei kan je alvast mee komen trainen met de meidenteams. Lijkt je dit leuk? Geef dan de data die je wilt komen aan in het vrije veld bij de aanmelding.

 

Vriendinnen

Denk dat er nog vriendinnen van je zijn die ook wel eens zouden willen voetballen? Stuur de link naar deze pagina dan door, zodat je vriendin zich ook aan kan melden voor een gezellige en sportieve ochtend?

 

Nieuwsgierig?

Wil je alvast een idee krijgen van hoe het is om in een meidenteam te spelen bij sc Victoria’04? Kijk af en toe dan ook eens op onze Facebook en/of Instagram, waar je uitslagen, leuke filmpjes, pupil van de week, etc. kunt vinden.

Ladies Day

Dit formulier is niet meer actief
Delen
Sponsors