Meiden voetbal - Victoria '04

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Menu
Widgets

Meiden voetbal

‘MEIDENVOETBAL’

Meidenvoetbal groeit en dat is ontzettend leuk! Het is niet alleen een heel leuke sport en gezond, maar ook vriendinnen maken, samen leuke dingen doen, teamspirit en je lekker ontwikkelen in de sport en daarbuiten. Bij sc Victoria'04 stimuleren wij het meidenvoetbal en groeien wij graag door tot een volledige ‘lijn’ met meidenteams, van meiden onder (MO) 7 tot MO20. Momenteel heeft sc Victoria'04 in de jeugd 3 meidenteams, een MO10, MO13 en MO15, en hopen we de komende jaren nog meer meiden te verwelkomen. Lijkt het je leuk of wil je kijken of voetbal iets voor jou is?

 

Proeftrainen

Bij sc Victoria’04 kun je komen proeftrainen. Dit mag dan twee keer en daarvoor kun je je/uw dochter aanmelden via deze pagina (NB: dit is geen definitieve inschrijving voor lidmaatschap). De coördinator van de meiden zal dan contact opnemen om het proeftrainen mogelijk te maken. Mocht je/ze het dan zo leuk vinden dat je/ze lid wil worden, dan kunnen we in overleg de inschrijving definitief maken.

 

De meiden trainen op maandag en woensdag van 18:15 tot 19:30 uur!

 

Teams

Bij sc Victoria’04 hanteren we het principe dat we meidenteams vormen waar dat kan. Zo is bijvoorbeeld bij aanvang van het seizoen 2022-2023 het nieuwe team MO10 ontstaan. Wij proberen je/uw dochter altijd te plaatsen in een team. Het kan (bij aanmelding gedurende het seizoen) natuurlijk zo zijn dat er nog geen teams is of dat het team vol is. In overleg kijken we of je/uw dochter voorlopig aan kunt/kan sluiten bij een JO team (jongens, waar wellicht al andere meiden in spelen) of dat je/uw dochter alleen trainend lid is (geen wedstrijden spelen).  Wil je de bestaande teams zien? Kijk dan ook even in het menu onder Teams/Dames/ of o.a. op  Instagram.

 

Wat bieden wij onze meiden?

Bij sc Victoria’04 staat het plezier en de ontwikkeling van jou/uw kind centraal. Wij bieden dan ook:

-        Gezelligheid en plezier!

-        Veilig leerklimaat met aandacht voor het individu en de individuele wensen

-        Leren omgaan met andere meiden in een groep met onderlinge betrokkenheid

-        Leren samenwerken

-        Presteren als gevolg van ontwikkelen

-        En natuurlijk… lekker voetballen!

 

Uiteraard staat het team onder leiding van enthousiaste vrijwilligers die zelf ook hebben gevoetbald.

 

Vragen?

Als er naar aanleiding van bovenstaande nog vragen zijn, mail gerust naar: meidenvoetbal@victoria04.nl. Dan neemt de coördinator van het meidenvoetbal contact met je/u op!

Delen
Sponsors