Accommodatie

Onbekend

DWO - VICTORIA’04 za.1 7-1 (ruststand 4-1).

Doelpunt Victoria’04: Donny van Balen 4-1.

Ondanks een goede voorbereiding speelde Viuctoria’04 in Zoetermeer een dramatische wedstrijd. De complete off-day startte vrij snel, want 20 seconden na de aftrap lag de bal in het netje achter doelman Zuur. Een te zachte terugspeelbal van en het blokkeren van de bal door spits van DWO betekende een vroege 1-0 achterstand voor de Vlaardingse formatie. DWO liet Victoria’04 het spel maken, maar loerde op een snelle tegenaanval via de snelle buitenspelers. Balverlies op het middenveld betekende een razendsnelle uitbraak van DWO en een 2-0 achterstand voor de bezoekers in de 8ste minuut. Victoria’04 bleef op zoek naar de aansluitende treffer, maar kwam weer bedrogen uit. Keer op keer betekende balverlies een snelle omschakeling bij DWO, dat volop van de geboden ruimte profiteerde. Met de regelmaat van de klok werd door DWO de score uitgebouwd tot 3-0 in de 14de minuut en 4-0 in de 22ste minuut.  Reddingen van doelman Michel Zuur behoedde Victoria’04 voor een afstraffing. Vlak voor de pauze wist Donny van Balen de score iets dragelijker te maken door na een assist van Mo Bozhar tegen te scoren: 4-1.

Na de pauze ontwikkelde zich hetzelfde spelbeeld. Met een andere veldbezetting werd getracht DWO een halt toe te roepen. DWO speelde fanatiek op de bal en schuwde een overtreding niet. Victoria’04 mocht de bal rondspelen, maar verloor elk duel over de grond en in de lucht. Een verdedigingsfout zette kort na de hervatting een streep door de bedoelingen van Victoria’04.  In de 47ste minuut stond de teller op 5-1 voor het frank en vrij spelende DWO. De wedstrijd was gespeeld en beide ploegen speelden plichtmatig de wedstrijd uit. In de slotfase liep DWO uit naar 6-1 en 7-1. Een teleurstellende wedstrijd Victoria’04. Uithuilen en opnieuw beginnen.

Opstelling Victoria’04: Michel Zuur, Kevin van Rooijen, Calvin Jongejan (46: Lars van der Borden), Oscar Knecht, Bob Planken, Jur de Visser (46: Jorge Gomes), Raymon Lingen,  Mo Bozhar (68: Peter de Klein), Rick Pleijsier, Donny van Balen, Selim Altuntas.