Kooikersweg 3
3138HE
VLAARDINGEN
tel. 010-4754635

VICTORIA’04 - KETHEL SPALAND                          eindstand: 2-3 (bij rust 0-3).

Doelpunten Victoria’04:

Jelle Blankestijn (1-3), Oscar Knecht (2-3 strafschop).

In een boeiend duel moest Victoria’04 de overwinning laten aan Kethel Spaland, dat met name in de eerste helft de kansen wel benutte, waar de Vlaardingse formatie zich niet wist te belonen.

Kethel Spaland kwam verrassend snel op voorsprong. In de 2de minuut was het spits Jordan Etov die de Schiedammers op voorsprong kopte 0-1 na een snelle uitval over de rechterflank. Victoria’04 herpakte zich en zocht waar mogelijk de aanval. De thuisclub bouwde een licht veldoverwicht op, maar moest alert blijven op de snelle omschakeling bij de bezoekers. Het geluk ontbrak aan Vlaardingse zijde, want doelgerichte pogingen werden op het laatste moment tenietgedaan. Keer op keer liep de voorhoede van Victoria'04 zich vast in de hechte defensie van Kethel Spaland. Of het zag goede kansen van Regilio Ramsubagh (kopbal tegen de lat) en Oscar Knecht (bal van de doellijn weggewerkt) niet benut worden.

Vervolgens liep de thuisclub achter de feiten, want Kethel Spaland verdubbelde de stand. In de 33e minuut was het wederom Jordan Etov die de 0-2 binnenkopte. Tegen de verhouding in maakte dezelfde speler van Kethel Spaland nog voor rust z’n hattrick en nogmaals met het hoofd 0-3.

Na de pauze ontwikkelde zich hetzelfde spelbeeld. Een aanvallend ingesteld Victoria'04 en een stug verdedigend Kethel Spaland. Victoria'094 kreeg loon naar hard werken, want maakte in de 62e minuut de 1-3 via invaller Jelle Blankestijn, die uit een scrimmage scoorde. Het duel nam nog meer aan spanning toe, toen in de 80ste minuut Victoria'04 een strafschop mocht nemen, die beheerst werd afgerond door aanvoerder Oscar Knecht: 2-3. In de slotfase bracht het alles-of-niets offensief van Victoria'04 niet het gewenste resultaat voor de thuisclub.

Selectie Victoria’04: Dion Engelbracht, Bart van der Hoeven, Lars de Visser (70: Michael Blok), Robbin Winsveen, Colin Pleijsier (70: Vincent van den Bogerd), Nick Rutten (80: Wesley van Doorn), Oscar Knecht, Bob Planken (85: Owen Passon), Nailey Girigorie. Rilgilio Ramsubagh, Lars Kortleven (70: Jelle Blankestijn).