Kooikersweg 3
3138HE
VLAARDINGEN
tel. 010-4754635

VICTORIA’04 - OVV                                                    eindstand: 3-2 (bij rust 0-0).

Doelpunten Victoria’04:

Joey van der Zouwen (1-0), Jur de Visser (2-1 strafschop), Nailey Girigorie (3-1).

Beide ploegen begonnen behoedzaam aan de wedstrijd. Naar mate de eerste helft vorderde kreeg Victoria'04 met de wind in de rug meer vat op het spel van OVV. Na een snelle omschakeling kreeg Joey van der Zouwen de beste mogelijkheid om te scoren maar zag zijn schot naast het doel van OVV verdwijnen. Victoria'04 bleef jagen op een doelpunt. Een vrije schop werd door Jur de Visser tegen de paal van de bezoekers geschoten. Een op het oog geldig doelpunt van Victoria'04 werd door de overigens goed leidende scheidsrechter niet goedgekeurd i.v.m. een overtreding die daar voorafgaand zou zijn gemaakt.

In de tweede helft kwam Victoria'04 binnen het kwartier op de gewenste voorsprong. Van een misverstand in de achterhoede van OVV wist Joey van der Zouwen te profiteren: 1-0. Het spel golfde over en weer. OVV stroopte nogmaals de mouwen op en kreeg loon naar hard werken.

Tien minuten voor tijd sloot de achterhoede niet goed en OVV scoorde met een kopbal van dichtbij de gelijkmaker: 1-1. Victoria'04 liet zich niet het kaas van het brood eten en bleef knokken voor een beter resultaat. Het werd daarbij geholpen door een handsbal van een verdediger van OVV. Jur de Visser benutte de kalktrap feilloos: 2-1. Kort hierna veroverde Victoria'04 de bal op het middenveld om meteen te counteren via Bob Planken, die op maat Nailey Girigorie bediende en dat betekende: 3-1.

In de spannende slotfase kwam OVV via een strafschop terug tot 3-2, doch Victoria'04 wist in de laatste minuten de winst veilig te stellen.

Selectie Victoria’04: Dion Engelbracht, Bart van der Hoeven (80: Joey Fastenau), Robbin Winsveen, Nick Rutten, Remco van der Laan, Bob Planken, Jur de Visser, Roy Meerten, Lars Kortleven (55: Nailey Girigorie), Colin Pleijsier (70: Vincent van den Bogerd), Joey van der Zouwen (80: Owen Passon).