Kooikersweg 3
3138HE
VLAARDINGEN
tel. 010-4754635

VICTORIA’04 - MVV’27                                             eindstand: 0-4 (bij rust 0-1).

Wederom moest Victoria’04 de gifbeker leegdrinken, want bevindt zich in de hoek waar de klappen vallen. De Vlaardingse formatie is de laatste weken zoekende naar de bloedvorm, die nodig is om de aansluiting met de middenmoot te herstellen.

MVV'27 kwam vrij snel op voorsprong door het benutten van een strafschop in de 12de minuut. Victoria'04 trachtte er van alles aan te doen om de gelijkmaker te scoren, maar liep zich keer op keer vast in de hechte Maaslandse defensie. De bezoekers lieten de bal aan de thuisclub, maar bleek gevaarlijk in de counter. Ondanks alle goede bedoelingen slaagde Victoria'04 er niet in om MVV'27 pijn te doen.

Dat deden de slagvaardigere bezoekers wel in de tweede helft bij de Victorianen. Na een uur spelen werd de Vlaardingse achterhoede geklopt op snelheid: 0-2. En kort daarna werd de knock-out geplaatst met een derde treffer. In een alles of niets offensief zocht een aangeslagen Victoria'04 naar doelpunten, die er echter niet kwamen. Uiteindelijk bepaalde MVV'27 na weer een snelle tegenaanval de eindstand op 0-4.

Selectie Victoria’04: Dion Engelbracht, Michael Blok (70: Jelle Blankestijn), Remco van der Laan (46: Bart van der Hoeven), Lars de Visser (46: Robbin Winsveen), Oscar Knecht, Bob Planken, Nailey Girigorie, Roy Meerten, Nick Rutten, Joey van der Zouwen, Lars Kortleven (56: Rilgilio Ramsubagh).