Kooikersweg 3
3138HE
VLAARDINGEN
tel. 010-4754635

VICTORIA’04 - EXCELSIOR’20                                   eindstand: 0-2 (bij rust 0-1).

Een sterk en gemotiveerd spelend Excelsior’20 bezorgde Victoria’04 een complete off-day. De Vlaardingse formatie werd in de beginfase verrast door het aanvallende spel van de gasten uit Schiedam. Excelsior'20 verzuimde in de openingsfase tot twee keer een voorsprong te nemen. Maar in de achtste minuut was het wel raak, toen doelman Jochem van der Hoff het antwoord schuldig moest blijven op een laag afstandsschot: 0-1. Victoria'04 kwam goed weg, nadat kort hierna een schot de bovenlat teisterde. Naarmate de wedstrijd vorderde, trachtte Victoria'04 iets terug te doen. Maar elke aanvalsactie strandde vroegtijdig. Excelsior'20 bleek heer en meester, waar de gastheren weinig tegenover stelden.

De tweede helft gaf hetzelfde spelbeeld te zien. Een machteloos Victoria'04, dat zich telkens stuk liep en nauwelijks kansen kreeg. Excelsior'20 verdedigde de voorsprong bekwaam en zocht de aanval waar mogelijk. In de 53ste minuut betekende een benutte strafschop door Excelsior'20, dat de stand werd verdubbeld: 0-2. Victoria'04 bleek niet bij machte de eerste nederlaag van het seizoen te voorkomen en moest zich neerleggen bij de suprematie van Excelsior'20.

Selectie Victoria’04: Jochem van der Hoff (70: Dion Engelbracht), Bart van der Hoeven, Oscar Knecht, Bob Planken (60: Joey van der Zouwen), Atakan Karacoskun, Nailey Girigorie, Wesley de Heij, Roy Meerten (63: Nick Rutten), Robin den Breems (60: Rilgilio Ramsubagh), Lars Kortleven (70: Vincent van den Bogerd), Jelle Blankestijn.