Veilingweg 26
2678LN
DE LIER
tel. 0174-513677

LYRA - VICTORIA’04                                          eindstand: 2-1 (bij rust 1-1).

Doelpunt Victoria’04: Jur de Visser (1-1).

In De Lier kwam Victoria’04 sterk uit de startblokken en vond in Lyra een goed verdedigende ploeg, die waar mogelijk de aanval zicht in de omschakeling. In de gelijk opgaande eerste helft profiteerde de thuisclub na 10 minuten spelen van een misverstand in de defensie van Victoria’04 om doeltreffend uit te halen: 1-0.

Victoria'04 liet zich niet het kaas van het brood eten en begon aan een offensief. Lars de Visser zag zijn schot rakelings over het doel van Lyra gaan. In de 20ste minuut maakte zijn broer Jur wel de gelijkmaker voor Victoria'04, die met een prachtig afstandsschot de doelman van Lyra kansloos liet: 1-1. Voor beide doelen ontstonden nog wel enkele mogelijkheden, maar doelpunten werden niet gescoord.

In de tweede helft bleek de warme thee Lyra goed te hebben gedaan. De thuisclub pakte het initiatief en wist de aanvalsacties van Victoria'04 telkens vroegtijdig af te stoppen. Naarmate de wedstrijd vorderde bleek Victoria'04 niet bij machte om het tij te doen keren en kreeg nauwelijks nog kansen. In de slotfase pakte Lyra de volle winst. Bij weer een aanval op het doel van Victoria'04 viel er ruimte achter de laatste linie, waardoor de spits van Lyra alle ruimte kreeg om doeltreffend uit te halen: 2-1. In de resterende tijd hield de thuisclub het slot op de deur. De Vlaardingse formatie droop teleurgesteld af naar de thuishaven.

Selectie Victoria’04: Jochem van der Hoff, Bart van der Hoeven (25: Michael Blok), Robbin Winsveen, Oscar Knecht, Nick Rutten, Lars de Visser, Remco van der Laan (46: Colin Pleijsier), Jelle Blankestijn (75: Joey van der Zouwen), Roy Meerten, Jur de Visser (75: Lars Kortleven), Nailey Girigorie (75: Rilgilio Ramsubagh).