tel. 010-4754635

VICTORIA’04 - DWO                          eindstand: 4-4 (bij rust 4-3).

Doelpunten Victoria’04:

Rilgilio Ramsubagh (1-0), Lars Kortleven (2-2, 3-2), Colin Pleijsier (4-2).

In de eerste helft van het bekerduel werd er veel gescoord. Beide teams zochten waar mogelijk de aanval. Rilgilio Ramsubaagh scoorde vrij snel na de aftrap de 1-0 beheerst binnen na een snelle counter. Binnen 5 minuten trok DWO de stand gelijk: 1-1. Na ruim een kwartier spelen kwamen de bezoekers op een 1-2 voorsprong door een fout in de Vlaardingse achterhoede af te straffen. Victoria'04 toonde veerkracht en kwam snel op gelijke hoogte, nadat Nailey Girigorie zijn tegenstander de hielen had laten zien en de bal panklaar breed legde op Lars Kortleven: 2-2.  Het duel bleef levendig, omdat beide ploegen een voetballende oplossing zochten. In de 30ste minuut ontstond er uit een hoekschop voor het doel van DWO een scrimmage, waarvan wederom Lars Kortleven profiteerde: 3-2. Het spel golfde over en weer, waarbij DWO onbedoeld veel ruimte weggaf op het middenveld. Colin Pleijsier kreeg alle tijd om de kortste weg naar het doel van DWO te vinden en scoorde fraai: 4-2. Vlak voor de pauze wist DWO uit een hoekschop de ruststand op 4-3 te bepalen.

De tweede helft liet hetzelfde spelbeeld zien: twee aanvallend ingestelde ploegen, die niet voor elkaar onder deden. Maar nu hielden de beide defensies wel het slot op de deur en stond het vizier van de doelpuntenmakers niet meer op scherp. Enkele kansen bleven onbenut; de beide doelmannen klaarden het vele werk naar behoren. In de 72ste minuut mocht een speler van DWO een aanval opzetten om deze doeltreffend af te ronden: 4-4. Victoria'04 trachtte de winst naar zich toe te trekken, doch enkele goede mogelijkheden daartoe brachten niet het gewenste resultaat. Kort voor tijd zag doelman Jochem van der Hoff een knalhard schot van een DWO-speler snoeihard tegen de lat eindigen. Beide teams toonden zich tevreden met het gelijke spel.

Selectie Victoria’04: Jochem van der Hoff, Bart van der Hoeven (88: Remco van der Laan), Rilgilio Ramsubagh, Robbin Winsveen, Jur de Visser, Colin Pleijsier (62: Nick Rutten), Oscar Knecht, Nailey Girigorie, Lars Kortleven, Wesley de Heij, Robin den Breems (62: Jelle Blankestijn).