tel. 010-4750077

Victoria’04 - VOB                   uitslag 3-0 (ruststand 1-0).

Doelpunten Victoria’04:

Jelle Blankestijn (1-0), Nailey Girigorie (2-0), Nils Gliszmann (3-0).

Beide teams begonnen behoedzaam aan de wedstrijd en leunden op een hechte verdediging. Naar mate de wedstrijd vorderde kreeg Victoria’04 steeds meer vat op het spel van de Rotterdamse bezoekers. De meeste Vlaardingse aanvallen eindigden in de handen van de bekwame sluitpost van VOB. Kansjes ontstonden voor Nailey Girigorie en Lars Kortleven, maar zij wisten de score (nog) niet te openen. Dat geschiedde wel na 20 minuten spelen. Nailey Girigorie wist te ontsnappen aan zijn directe tegenstander en trok over de linkerflank de bal laag voor om Jelle Blankestijn op maat te bedienen. Van dichtbij scoorde de spits van Victoria’04 beheerst: 1-0. VOB liet zich niet van de wijs brengen en zocht over vele schijven de aanval. Keer op keer liep de voorhoede van VOB zich vast in de verdediging van de thuisclub en trof het niet dat doelman Jochem van der Hoff onpasseerbaar bleek.

De tweede helft kende voor Victoria'04 een droomstart. Meteen na de hervatting werd Nailey Girigorie de diepte ingestuurd, die met een fraaie stift de uitlopende doelman van VOB kansloos liet: 2-0. VOB bleef jagen op de aansluitingstreffer, maar vrijwel elke aanval liep op niets uit. Halverwege de tweede helft gaf een verdedigingsfout van VOB alle ruimte voor invaller Nils Gliszmann om op het oog vrij eenvoudig het buitenkansje uit te pakken: 3-0. De wedstrijd leek gespeeld. Het moegestreden VOB legde zich neer bij de nederlaag en Victoria'04 speelde de wedstrijd beheerst uit.

Opstelling Victoria’04: Jochem van der Hoff, Lars de Visser, Robbin Winsveen, Oscar Knecht, Bart van der Hoeven (Vincent van den Bogerd), Jordi de Kimpe, Jur de Visser (Nils Gliszmann), Osman Ünnu, Lars Kortleven, Nailey Girigorie, Jelle Blankestijn (Raydrick Kleinmoedig).