Accommodatie

Onbekend

Victoria’04-LMO uitslag: 1-1 (rust 0-1)

Doelpunt Victoria’04: Donny van Balen (1-1).

Was het de barre kou, was het onderschatting, lag het aan het kunstgras of was LMO in bloedvorm, maar enkele spelers van Victoria’04 waren niet in goeden doen. LMO kreeg naar mate de wedstrijd vorderde steeds meer de overtuiging te kunnen winnen van een tegenvallend Victoria’04, dat genoegen moest nemen met het gelijkspel.

In de beginfase kozen beide teams  voor aanvallend voetbal. Het spel golfde over en weer. LMO wist het antwoord op het krachteloze spel van Victoria’04 en schiep zich enkele gevaarlijke kansen. Doelman Cliff Westdijk moest vol aan de bak om LMO van scores af te houden. Aan de overzijde waren Glenn de Visser en Nailey Girigorie niet bij machte in kansrijke positie af te ronden. De doelman van LMO bleek een nauwelijks te nemen vesting, die met enkele knappe reddingen de nul vast hield. Halverwege de eerste helft belandde een vrije trap voor het doel van Victoria’04. Hieruit ontstond een scrimmage waarvan LMO mocht profiteren om van dichtbij de 0-1 aan te tekenen. Tot aan de rust trachtte Victoria’04 de achterstand weg te werken, maar de krachten ontbraken om LMO pijn te doen.

Na de pauze bleef Victoria’04 de aanval zoeken om LMO in staat te stellen in de omschakeling gevaarlijk te worden. Cliff Westdijk moest wederom al zijn talenten aanspreken om een tweede treffer te voorkomen. Victoria’04 voerde de druk op het doel van LMO op, maar liep zich telkens vast op de goede doelman van de bezoekers. In de 70ste minuut mocht Peter de Klein een vrije trap nemen, waarop Donny van Balen goed anticipeerde en koppend fraai de stand op 1-1 bracht. In een rommelige eindfase waarin weinig gevaar ontstond voor beide doelen, wisten beide teams niet meer te scoren. Een tegenvallende uitslag voor de Vlaardingse formatie, dat koploper VFC verder ziet uitlopen.

Opstelling Victoria’04: Cliff Westdijk, Jur de Visser (70: Gürhan Tüzemen), Bob Planken, Calvin Jongejan, Donny van Balen, Peter de Klein, Michael Blok, Nick van Santen (77: Thom van der Vaart), Glenn de Visser (62: Jorge Gomes), Nailey Girigorie, Oscar Knecht.