Wedstrijdverslag Victoria'04 1 - Egelantier Boys 1

Scheidsrechter

C. Merkenstein

Accommodatie

Onbekend

VICTORIA’04-EGELANTIER BOYS                                                       UITSLAG 7-2 (bij rust 4-1)

Doelpunten Victoria’04: Michael Blok (1-0), Nailey Girigorie (2-0, 4-0, 6-1, 7-1 strafschop), Lars Kortleven (3-0), eigen doelpunt (5-1).

Victoria’04 bleek een maatje te groot voor het moedig en sportief strijdende Egelantier Boys, dat tot twee keer toe wist te profiteren van concentratieverlies bij de Vlaardingse formatie. Na zijn langdurige schorsing luisterde Nailey Girigorie zijn terugkeer in de formatie op door vier keer te scoren in het shirt van Victoria’04.

Op het kletsnatte veld opende Victoria’04 na ruim een kwartier spelen de score. Lars Kortleven versloeg zijn directe tegenstander om vervolgens vanaf de achterlijn Michael Blok op maat te bedienen: 1-0. Victoria’04 bleef de wedstrijd domineren. In de 21ste minuut reageerde na een scrimmage voor het doel van de bezoekers Nailey Girigorie attent om zijn eerste treffer te scoren via een lob over de doelman: 2-0. De Egelantier Boys raakte steeds vaker de grip kwijt op de wedstrijd. Na een lange solo bracht Nailey Girigorie de bal hoog voor het doel. Lars Kortleven scoorde daaruit koppend fraai de 3-0 binnen. Kort hierna deed zich het tegenovergestelde voor. Lars Kortleven maakte gebruik van zijn snelheid om Nailey Girigorie in staat te stellen 4-0 op het scorebord te zetten. Kort voor de rust kwam Egelantier Boys verrassend terug op 4-1 profiterend van een misverstand in de achterhoede van de thuisclub.

Na de pauze ontwikkelde zich hetzelfde spelbeeld. Een oppermachtig spelend Victoria’04 en een hard werkend en sportief spelend Egelantier Boys. Victoria’04 breidde via Nailey Girigorie en een eigen doelpunt de stand uit 6-1. In het laatste kwartier mocht werd Nailey Girigorie onjuist ten val gebracht binnen het strafschopgebied. De kalktrap werd door hem feilloos binnen geschoten: 7-1. Kort voor tijd bracht De Egelantier Boys de eindstand op 7-2 door een vrije trap achter de verraste doelman Cliff Westdijk te plaatsen.

Opstelling Victoria’04: Cliff Westdijk, Dilan Ali, Michael Blok (75: Jorge Gomes), Bob Planken, Calvin Jongejan, Donny van Balen (52: Peter de Klein), Thijs Oomen, Lars Kortleven, Nick van Santen, Glenn de Visser (82: Emre Cicek), Nailey Girigorie.