Scheidsrechter

Vugt, J.M. van

Accommodatie

Onbekend

Victoria’04 kende in Ouddorp een valse start. In de 2de minuut leidde een misverstand op het middenveld tot een snelle counter van WFB. Vanaf de middenlijn mocht de spits van de thuisclub alleen afgaan op het doel van Michel Zuur, die vervolgens de trieste gang naar het net mocht maken: 1-0. De Vlaardingse formatie werd hierna door het defensief ingestelde WFB gedwongen het spel te maken. Dit leidde tot een veelvuldig balbezit aan de Vlaardingse kant, maar in de omschakeling bleek WFB over een gevaarlijke voorhoede te beschikken. Een aantal spelers van Victoria’04 kreeg een paar kansen, doch de doelman van WFB bleek niet te passeren. Peter de Klein schoot van dichtbij rakelings naast, Jorge Gomes zag een kopbal gekeerd worden door de keeper en een schot van Donny van Balen verdiende een beter lot. In het gelijk opgaande duel was Victoria’04 niet bij machte tegen te scoren. Kort voor de rust leidde een snelle counter van WFB tot een rommelige situatie voor het doel van Michel Zuur. WFB profiteerde van de wanorde en verdubbelde de score: 2-0.

Na de pauze trok WFB zich massaal terug op eigen helft. Doelman Michel Zuur werd nauwelijks nog op de proef gesteld. Keer op keer liep de Vlaardingse aanval zich vast in de hechte en ervaren defensie van WFB, De aanvalsopbouw van de Vlaardingers bleek te traag om WFB pijn te doen. Spits Jorge Gomes kwam een paar keer goed door in de zestien van WFB, maar reddingen van de doelman voorkwamen de aansluitingstreffer. Naar mate de wedstrijd vorderde verdween het geloof in eigen kunnen bij de Victorianen en moesten de bezoekers met een nederlaag genoegen nemen.

Opstelling Victoria’04: Michel Zuur, Peter de Klein, Calvin Jongejan, Bob Planken (63: Lars van der Borden), Jur de Visser, Sem Hartog (23: Sjors van der Linden), Raymon Lingen (63: Mo Bozhar), Rick Pleijsier, Jorge Gomes, Donny van Balen, Selim Altuntas.