Wedstrijdverslag Victoria za.1 - Zestienhoven

Scheidsrechter

Luiken, J.A.M.

Accommodatie

Onbekend

Een goed combinerend Zestienhoven wist de wedstrijd te beslissen binnen 5 minuten vanaf de aftrap. Voordat Victoria’04 besefte dat de wedstrijd was begonnen, stond er 0-2 op het scorebord. Deze snelle achterstand heeft de Vlaardingse gedurende de wedstrijd niet kunnen wegwerken en moest erkennen dat Zestienhoven een maatje te groot bleek.

Vanaf de aftrap bouwde Zestienhoven een goed lopende aanval op, die meteen werd afgerond: 0-1. Kort hierna werd de stand door de bezoekers na weer een vlot lopende aanval op 0-2 gebracht. Zestienhoven bevond zich in een zetel en leunde achterover. Victoria’04 mocht in balbezit komen, maar deed hier aanvallend gezien te weinig mee. Keer op keer werd de Vlaardingse aanval afgestopt. Kansjes ontstonden voor Alexson Robert en Fabio van Veen, maar de Rotterdamse defensie stond als een huis en liet zich niet verrassen. In de 39ste minuut liep Zestienhoven uit naar 0-3 nadat een snelle counter werd afgesloten met een lob over doelman Michel Zuur.

Na de rust trachtte Victoria’04 weliswaar terug te komen in de wedstrijd. Echter naar mate de tijd verstreek, verdween het geloof in eigen kunnen.. De wedstrijd bleek in de 64ste minuut reeds gespeeld toen Zestienhoven de eindstand bepaalde op 0-4.

Een slechte prestatie van Victoria’04, dat door de resultaten van de andere wedstrijden zich nog niet kansloos weet in de strijd tegen degradatie. Na de winterstop zal uit een ander vaatje getapt dienen te worden.

Opstelling Victoria’04: Michel Zuur, Peter de Klein, Sem Hartog, Bob Planken, Oscar Knecht, Calvin Jongejan (64: Lars van der Borden), Donny van Balen (65: Sjors van der Linden), Rick Pleijsier, Alexson Robert (72: Mo Bozhar), Jorge GomeS, Fabio van Veen.(78: Mo Bozhar).