Winter, A.E. de

Accommodatie

Onbekend

Doelpunt Victoria’04: Fabio van Veen: 1-0.

Victoria’04 zag de vroeg opgelopen voorsprong kort voor de pauze als rook opgaan. Lombardijen kreeg naar mate de wedstrijd zoveel ruimte om nog voor de rust twee keer doeltreffend uit te halen. Na de onderbreking bleek Victoria’04 niet bij machte om het stug verdedigende en slim counterende Lombardijen van verdere dadendrang af te houden. In de slotfase mochten de bezoekers de eindstand bepalen op 1-5.

De Vlaardingse formatie begon voorzichtig aan de wedstrijd en liet Lombardijen gecontroleerd het spel maken. Zodra de bal werd veroverd op het middenveld, kon de aanval worden gevoed. Binnen 10 minuten spelen kwam Victoria’094 op een 1-0 voorsprong. Een dieptepass van Jur de Visser op Fabio van Veen betekende de vroege openingstreffer. Wellicht viel dit doelpunt iets te vroeg. Want Victoria’04 liet steeds vaker het initiatief aan Lombardijen en kwam sporadisch gevaarlijk voor het doel van de bezoekers. Keer op keer veroverde Lombardijen de bal terug dankbaar gebruikmakend van de slechte opbouw aan de Vlaardingse kant. De thuisclub gaf zoveel ruimte weg, waardoor kort voor de rust Lombardijen de achterstand wist om te zetten in een 1-2 voorsprong.

Na de pauze bleek Victoria’04 niet bij machte om de aansluitingstreffer te forceren. Slordig balverlies op het middenveld gaf Lombardijen de kans om in de 55ste minuut uit te lopen naar 1-3. Victoria’04 moest meer risico nemen om de machteloze aanval te bedienen. Maar liep in het mes, want Lombardijen bepaalde in de slotfase de eindstand op 1-5. Het degradatiespook dient zich aan in de Vlaardingse Broekpolder.

Opstelling Victoria’04: Michel Zuur, Peter de Klein, Bob Planken, Kevin van Rooijen (62: Kevin van der Meijs),  Jur de Visser (46: Sjors van der Linden), Jorge Gomes, Raymon Lingen, Calvin Jongejan (46: Rick Pleijsier), Donny van Balen, Sem Hartog, Fabio van Veen.