3138HE
VLAARDINGEN
tel. 010-4754635

VERSLAG

VICTORIA’04 - OLYMPIA                                eindstand 4-5; bij rust 2-1.

Doelpunten Victoria’04: Jelle Blankestijn (1-1), Jur de Visser (2-1), Remco van der Laan (3-3), Chris Bruurmijn (4-3).

De bekerwedstrijd in het kader van de Fidus Cup – georganiseerd door VoetbalRotterdam.nl – begon als gevolg van miscommunicatie ruim 20 minuten te laat op dinsdagavond 31 januari. Het oponthoud bleek beide teams niet te deren, want maakten er een prachtige voetbalavond van. De aanwezige toeschouwers kregen op deze koude avond een hartverwarmend schouwspel te zien, want de teller stopte bij negen treffers. Met volle inzet werd de strijd aangegaan om de volle winst te halen. In de slotfase moest het moe gestreden Victoria’04 de voorsprong uit handen geven.

Eersteklasser Olympia bleek een niet te onderschatten ploeg en wilde zeker niet in het stof bijten tegen derdeklasser Victoria’04. De technisch vaardige bezoekers uit Gouda openden de score, maar binnen de kortste keren kwam een hard werkend en gemotiveerd spelend Victoria’04 in de eerste helft terug tot 2-1. In de tweede helft kwam Olympia terug tot 2-3, waar het strijdvolle Victoria’04 keurig op antwoordde tot 4-3. De Goudse ploeg bepaalde in de slotfase de eindstand op 4-5.

Selectie Victoria’04: Dion Engelbracht, Michael Blok, Robbin Winsveen, Bart van der Hoeven, Rilgilio Ramsubagh, Nailey Girigorie, Oscar Knecht, Osman Ünnu, Jur de Visser, Jordi de Kimpe, Chris Bruurmijn, Kars Martin. Remco van der Laan, Jesse Schippers, Jelle Blankestijn.