VLAARDINGEN
tel. 010-4750077

Victoria’04 - PPSC                  uitslag 1-2 (ruststand 1-2).

Doelpunt Victoria’04: Nailey Girigorie (1-1).

Na de verloren wedstrijd (0-2) tegen koploper Hermes DVS liet PPSC de druiven nog zuurder smaken voor Victoria’04 door de thuisclub in dezelfde week met 1-2 te verslaan.

In de openingsfase kreeg Nils Gliszmann de mogelijkheid om de score te openen, maar zijn schot verdween voorlangs het doel van PPSC. Na een kwartier spelen, waarin het spel over en weer golfde, kwam PPSC op voorsprong. Een vlot lopende aanval over de rechtervleugel eindigde in een trekbal op een vrij staande speler, die koeltjes afrondde: 0-1. Binnen de kortste keren bracht Victoria’04 stand weer in evenwicht. Een aanval over vele schijven bracht Nailey Girigorie in stelling, die de klutsbal alsnog voor de voeten kreeg en van dichtbij het net wist te vinden: 1-1.

Beide ploegen bleven de aanval zoeken, doch de beide defensies gaven geen krimp. Tot vlak voor de rust. PPSC kwam goed door over de linkerflank, de organisatie was even zoek bij Victoria’04 en de bezoekers profiteerden volledig: 1-2.

Na de rust gaf Victoria’04 vol gas richting het doel van PPSC. Keer op keer werd de zestien bereikt, maar elke poging om te scoren eindigde in een muur van blauwe hemden. Waar mogelijk counterde PPSC gevaarlijk, dankbaar gebruik makend van de grote ruimte achter de laatste linie van Victoria’04. De hard werkende Vlaardingse formatie beloonde zich niet, want het eenrichtingsverkeer naar het doel van PPSC strandde keer op keer. Het kampioenschap lijkt opeens ver weg met nog 10 wedstrijden te spelen en 5 punten achterstand op Hermes DVS,

Opstelling Victoria’04: Jochem van der Hoff, Lars de Visser, Robbin Winsveen, Oscar Knecht, Bart van der Hoeven (Vicent van den Bogerd), Jordi de Kimpe, Raydrick Kleinmoedig (Colin Pleijsier), Jur de Visser, Nils Gliszmann (Lars Kortleven), Nailey Girigorie, Jelle Blankestijn.