R.M. Boers

Accommodatie

Onbekend

MSV’71 - Victoria’04 eindstand 0-3 (bij rust 0-1).

Doelpunten Victoria’04: Denzel Asmus (0-1), Roy Meerten (0-2), Lars de Visser (0-3).

In Maassluis boekte Victoria’04 een op het oog eenvoudige overwinning op een behoedzaam spelend MSV’71. De bezoekers mochten het spel maken, waar de verdedigend ingestelde thuisclub alle moeite deed om een nederlaag te voorkomen. Sporadisch kwam MSV’71 voor het Vlaardingse doel, maar zag geen kans om een tegentreffer te scoren.

De Vlaardingse formatie had vrijwel de gehele wedstrijd balbezit. MSV’71 hield het slot op de deur.  Als Victoria’04 een weinige keer balverlies leed, dan kroop MSV’71 meteen uit de schulp om de aanval te zoeken. De bezoekers lieten de bal het werk doen, maar de opbouw verliep te traag om in de beginfase de score te kunnen openen. Na ruim 20 minuten spelen was het dan toch raak. Uit een hoekschop kopte de inlopende Denzel Asmus de bal beheerst in het doel van MSV’71: 0-1. Kort hierna kreeg Robbin Winsveen een dot van een kans, doch zijn inzet verdween rakelings naast het doel van MSV’71. Kort voor rust liet Victoria’04 even de teugels vieren, waardoor MSV’71 kon doorstoten naar het doel van Jochem van der Hoff. De sluitpost van Victoria’04 redde bekwaam op een tweetal harde schoten.

Na de pauze ging Victoria’04 door op de ingeslagen weg. Keer op keer werd het doel van MSV’71 gezocht, doch liep zich telkens vast in de haag van verdedigende spelers van MSV’71. Na bijna 70 minuten spelen zag het er weer naar uit, dat een Vlaardingse aanval zou stuklopen in de defensie van de thuisclub. De bal werd echter zodanig slecht weggewerkt, waardoor Roy Meerten een niet te missen kans alsnog kreeg en beheerst afrondde: 0-2.

Het moe gespeelde MSV’71 richtte zich op en koos vaker voor de aanval, maar echte kansen kreeg het niet. Vlak voor tijd leed de thuisclub knullig balverlies, waardoor Victoria’04 snel mocht omschakelen. Denzel Asmus werd de diepte ingestuurd, die de bal keurig breed legde op de mee opgelopen invaller Lars de Visser, die geen moeite had om de eindstand op 0-3 te bepalen.

Opstelling Victoria’04: Jochem van der Hoff, Michael Blok, Robbin Winsveen, Oscar Knecht, Mo Benomar, Rémon van Prooijen, Jordi de Kimpe, Denzel Asmus, Nailey Girigorie, Jur de Visser, Roy Meerten (81: Lars de Visser).