Wedstrijdverslag Victoria'04 za.1 - Maense 1

Scheidsrechter

T.W.G.v/d Eshof

Accommodatie

Onbekend

VICTORIA’04 za.1 – MAENSE 1                                            UITSLAG 6-0 (bij rust 4-0)

Doelpunten Victoria’04:

Glenn de Visser (1-0), Nailey Girigorie (2-0 en 5-0), Jur de Visser (3-0), Ahmet Alp (4-0 en 6-0).

De zaterdagselectie van Victoria’04 heeft thuis met grote cijfers van FC Maense weten te winnen. Op sportpark de Broekpolder werd de Rotterdamse tegenstander met maar liefst 6-0 huiswaarts gestuurd. Gele en rode kaarten ontsierden het duel.

Victoria’04 begon sterk aan de wedstrijd. Nadat eerst Naily Girigorie in de eerste minuut een grote kans miste, mocht Glenn de Visser kort daarna de score openen met een fraaie uithaal: (1-0). De Rotterdamse tegenstander eindigde de eerste helft met tien man door een vroege rode kaart na een te harde charge op Donny van Balen. Maense trachtte de gelijkmaker te forceren, maar gaf veel ruimte weg achter de laatste linie. De snelle voorhoede van Victoria’04 profiteerde optimaal daarvan. Naily Girigorie, Jur de Visser en Ahmet Alp maakten in de eerste helft de drie andere treffers.

In de tweede helft ging Victoria’04 door op de ingeslagen weg. De aanval van Maense werd vroegtijdig afgestopt en in de omschakeling kreeg de Vlaardingse formatie kans op kans. Ahmet Alp zag zijn inzet gekeerd na de doelman van Maense op het verkeerde been te hebben gezet. Uiteindelijk bepaalden Naily Girigorie en Ahmet Alp de eindstand op 6-0. De eerstgenoemde moest het speelveld in de 75ste minuut verlaten door een rode kaart, zo misten beide ploegen een speler in de slotfase.

Door deze klinkende overwinning staat de ploeg uit de Broekpolder bovenaan in de vierde klasse E met 9 uit 3. Volgende week staat de Waterwegderby tegen PPSC op het programma.

Opstelling Victoria’04: Cliff Westdijk, Thijs Oomen, Peter de Klein, Bob Planken, Jur de Visser, Calvin Jongejan, Glenn de Visser (68: Jorge Gomes), Jordi de Kimpe (60: Oscar Knecht), Nailey Girigorie, Donny van Balen (25: Ahmet Alp), Denzel Asmus.