Scheidsrechter

A.Gomes

Accommodatie

Onbekend

Victoria’04 1 - Rotterdam United 1              einduitslag: 4-2 (bij rust 1-1).

Doelpunten Victoria’04:  Nailey Girigorie (1-0), Jur de Visser (2-2), Vincent van den Bogerd (3-2), Lars Kortleven (4-2).

Een stroef spelend Victoria’04 moest vol aan de bak. Rotterdam United bleek een goed spelende stugge tegenstander. Pas in de slotfase wist de thuisclub de volle winst te pakken.

In de eerste helft trachtte Victoria’04 het vertrouwde spelletje op de mat te leggen. Keer op keer wist Rotterdam United het antwoord op de stroef lopende aanval van de thuisclub. In de omschakeling zochten de bezoekers de aanval, waardoor doelman Cliff Westdijk herhaaldelijk handelend diende op te treden. Na 25 minuten spelen opende Nailey Girigorie de score door goed te reageren op een vrije trap van Glenn de Visser: 1-0.  Victoria’04 verzuimde hierna de score uit te breiden. Op een foute uittrap van Cliff Westdijk reageerde Rotterdam United attent en pakte de meevaller uit: 1-1.

Na de pauze kwam Victoria’04 niet sterk uit de startblokken en liep meteen een tegenvaller op. Een vloeiende aanval van de bezoekers bracht hun spits vrij voor het doel van Victoria’04, die beheerst afrondde: 1-2. Victoria’04 moest alle zeilen bijzetten om niet te worden verrast. Rotterdam United verdedigde stug, werkte keihard en gaf nauwelijks een kans cadeau. Naar mate de wedstrijd vorderde kreeg Victoria’04 iets meer vat op het moe gestreden Rotterdam United. In de 65ste minuut werd Glenn de Visser na een solo onjuist afgestopt, waarna de vrije trap door Jur de Visser fraai werd binnen geschoten: 2-2. Aan de overzijde moest doelman Cliff Westdijk alles in het werk stellen om Rotterdam United van de overwinning af te houden.

In de slotfase nam Victoria’04 alle risico door vol op de aanval te gaan spelen en met succes.  In de 88ste minuut belandde een voorzet van de rechtervleugel op het hoofd van invaller Vincent van den Bogerd, die de bal fraai in het doel wist te koppen: 3-2. In de slotseconden bepaalde Lars Kortleven met een laag hard schot in de benedenhoek de eindstand op 4-2.  Een zwaar bevochten overwinning voor de Vlaardingse formatie.

Opstelling Victoria’04: Cliff Westdijk, Lars Kortleven, Peter de Klein, Jur de Visser, Nick van Santen (85: Vincent van den Bogerd), Jordi de Kimpe, Calvin Jongejan, Donny van Balen, Glenn de Visser, Nailey Girigorie, Michael Blok (65: Osman Unnu).