Accommodatie

Onbekend

Victoria’04 1VOB 1 einduitslag: 6-0 (bij rust 2-0).

Doelpunten Victoria’04:

Glenn de Visser (1-0, 2-0), Nailey Girigorie (3-0, 4-0), Denzel Asmus (5-0, 6-0).

Victoria’04 ging in eerste instantie uit van een moeilijk duel tegen VOB, waarvan in de uitwedstrijd met 2-1 was verloren. VOB bleek enigszins verzwakt door afwezigheid van enkele spelbepalende spelers. Na een 2-0 ruststand drukte Victoria’04 het krachtsverschil uit in de 6-0 eindstand.

Vanaf de aftrap zocht Victoria’04 waar mogelijk de aanval. VOB wachtte af en trachtte in de omschakeling voor een verrassing te zorgen. Na een snelle tegenaanval miste Nailey Girigori het lege doel op een haar na. In de 10de minuut opende Glenn de Visser de score middels een geplaatst schot in de kruising: 1-0. In de eerste helft kreeg Victoria’04 volop mogelijkheden om de score uit te breiden, maar liep zich telkens vast in de hechte defensie van VOB. Kort voor de pauze  was het wederom Glenn de Visser, die van dichtbij een steekballetje van Nailey Girigorie mocht afronden: 2-0.

Na de rust probeerde VOB terug te komen in de wedstrijd en stuurde meer mankracht naar voren. Hiermee speelde het de snelle aanval van Victoria’04 in de kaart. Nailey Girigori profiteerde hiervan door op het oog vrij eenvoudig zorg te dragen voor 3-0 en 4-0 na soepel lopende aanvalsacties. VOB miste overtuigingskracht, ondanks enkele kansen voor het doel van Victoria’04. Een aanvaller van de bezoekers trof de lat boven doelman Cliff Westdijk en laatste man Bob Planken redde een tegentreffer door de bal van de doellijn te werken.

Na een uur spelen eindigde een wervelende aanval van Victoria’04 bij Denzel Asmus, die op maat werd bediend door Nailey Girigorie en 5-0 op het scorebord bracht. Victoria’04 domineerde de wedstrijd en liet VOB niet meer in het spel komen. In de slotfase bepaalde Denzel Asmus de eindstand op 6-0.

Opstelling Victoria’04: Cliff Westdijk, Dilan Ali, Peter de Klein, Bob Planken, Jur de Visser (85: Robert Post), Jordi de Kimpe (69: Nick van Santen), Calvin Jongejan, Denzel Asmus, Donny van Balen (60: Michael Blok), Glenn de Visser, Nailey Girigorie.