Accommodatie

Onbekend

LMO 1- Victoria’04 1             einduitslag: 1-3 (bij rust 0-2).

Doelpunt Victoria’04:  Nailey Girigorie (0-1 en 0-3), Glenn de Visser (0-2).

In de thuiswedstrijd eindigde het duel in Vlaardingen in een gelijkspel. Victoria’04 dacht een moeilijke middag tegemoet te gaan bij het lastig ingeschatte LMO. De in de eerste helft bereikte voorsprong, werd in de tweede helft niet meer uit handen gegeven. Indien het vizier op scherp had gestaan, was een hogere uitslag mogelijk geweest, maar Victoria’04 verzuimde de vele kansen te verzilveren.

Victoria’04 bouwde in de eerste een veldoverwicht op en heerste op het middenveld. In de openingsfase kregen Donny van Balen, Nailey Girigorie  en Glenn de Visser enkele goede kansen om de score te openen. Aan de overzijde moest doelman Cliff Westdijk handelend optreden door een paar keer ver uit zijn doel te komen. Het duurde ruim een half uur voordat Victoria’04 de overmacht in een doelpunt omzette. Op de rechterflank werd Lars Kortleven in stelling gebracht, die zijn inzet op de paal zag belanden. In de rebound profiteerde Nailey Girigorie van de wanorde in de LMO-defensie: 0-1. Binnen 10 minuten verdubbelde Victoria’04 de voorsprong. Lars Kortleven liet wederom zijn tegenstander de hielen zien en bediende Glenn de Visser op maat, die vervolgens beheerst afrondde: 0-2.  Victoria’04 bleef het spel domineren, maar verzuimde zich te belonen door de voorsprong uit te bouwen.

Na de rust ontwikkelde zich hetzelfde spelbeeld. Victoria’04 dat relaxed spelend de wedstrijd controleerde. LMO bleef geloof houden in eigen kunnen en trachtte de aansluitingstreffer te scoren. Doelman Cliff Westdijk deed er van alles aan om de nul vast te houden, dat hem de laatste wedstrijden ook lukte. Victoria’04 kreeg kans op kans, doch doelpunten leverde dat niet op. Na ruim een uur spelen maakte Glenn de Visser zich knap vrij om de bal op maat breed te leggen op Nailey Girigorie, die beheerst afrondde: 0-3. De Vlaardingse formatie bleef het beste van het spel houden. In de slotfase nam de concentratie wat af bij de bezoekers, waarvan LMO profiteerde om de denkbeeldige eer te redden. Een onoplettendheid in de achterhoede van Victoria’04 gaf de rechterspits van LMO een vrije doortocht naar doelman Cliff Westdijk, die de tegentreffer niet kon voorkomen: eindstand 1-3.

Opstelling Victoria’04: Cliff Westdijk, Dilan Ali (65: Nick v, Bob Planken, Peter de Klein, Jur de Visser, Jordi de Kimpe, Calvin Jongejan, Donny van Balen, Lars Kortleven (60: Denzel Asmus), Glenn de Visser (80: Michael Blok), Nailey Girigorie.