Wedstrijdverslag CION - Victoria'04 za.1

Scheidsrechter

J.M.Oosterveer

Accommodatie

Onbekend

CION-VICTORIA’04 (zat.)                                           UITSLAG 1-2 (bij rust 0-0)

Doelpunten Victoria’04: Denzel Asmus (0-1), Nailey Girigorie (1-2).

De Vlaardingse derby mondde uit in een rommelig duel met veel overtredingen en blessure-behandelingen. Doelman Cliff Westdijk hield met enkele fraaie reddingen Victoria’04 in de race. Halverwege de eerste helft betekende een rode kaart, dat CION met een man minder diende te spelen. Datzelfde onderging de formatie van Victoria’04 in de tweede helft. In de slotfase wist Victoria’04 de winnende treffer aan te tekenen. CION speelde de wedstrijd uit met 9 spelers na een zware blessure.

Vanaf de aftrap ontwikkelde zich ene gelijk opgaand duel. De achterhoede van Victoria’04 diende alert te blijven bij niet ongevaarlijke acties voor het doel van Cliff Westdijk, die de nul wist vast te houden met behulp van de paal en de lat. Aan de overzijde wist de defensie het antwoord op de aanvalsacties van Victoria’04 die vroegtijdig teniet werden gedaan.

Victoria’04 kwam na de hervatting vrij snel op voorsprong. Denzel Asmus reageerde attent op een hoge bal voor het doel van CION. Met een lob wist hij de doelman van CION te passeren: 0-1. In de 55ste minuut zette CION een gevaarlijke counter op, die een vrije doortocht betekende op het doel van Cliff Westdijk. Middels een overtreding werd aan de noodrem getrokken met een rode kaart en een strafschop tot gevolg. De kalktrap werd feilloos benut: 1-1. De beide ploegen moesten met 10 man vol aan de bak en streden voor de eer. CION kreeg enkele kansen maar zag geen kans af te ronden. Victoria’04 profiteerde in de slotfase van het uitvallen van een CION-speler. In de slotfase bepaalde Nailey Girigorie de eindstand op 1-2 dankbaar gebruikmakend van een foute terugspeelbal op de doelman van CION.

Opstelling Victoria’04: Cliff Westdijk, Thijs Oomen, Isaac Job, Nick van Santen, Calvin Jongejan (80: Gürhan Tüzemen), Jordi de Kimpe, Oscar Knecht, Jorge Gomes (70: Emre Cicek), Nailey Girigorie, Denzel Asmus (75: Michael Blok), Glenn de Visser.