Accommodatie

Onbekend

VICTORIA’04 za.1 - QUINTUS                        UITSLAG 2-4 (bij rust 2-1)

Doelpunten Victoria’04: Naily Girigorie (1-0), Denzel Asmus (2-1).

De eerste officiële (beker-)wedstrijd gebruikte Rob Storm, de nieuwe hoofdtrainer van Victoria’04, als oefenwedstrijd om zijn ruime selectie aan het werk te zien. De selectie kent een aantal nieuwkomers, die het vlaggenschip van de Broekpolderploeg een verfrissend en jeugdig aanzien geven.

In de eerste helft wist de Vlaardingse formatie een licht veldoverwicht op te bouwen, maar Quintus bleek een sterke tegenstander die niets cadeau gaf. In de openingsfase kwam Victoria’04 een aantal keren gevaarlijk voor het doel van de bezoekers. Na 10 minuten spelen werkte Nailey Girigorie de bal in het doel van Quintus na een vrije trap van Jordi de Kimpe. Kort hierna kwam Quintus weer op gelijke hoogte door een fraai tegendoelpunt: 1-1. Het spel golfde over en weer, maar Victoria’04 bleef het initiatief houden. Halverwege de eerste helft belandde een hoekschop van Jordi de Kimpe op het hoofd van de attent inlopende Denzel Amus: 2-1. Victoria’04 verzuimde hierna de score uit te breiden. Goede mogelijkheden waren er voor Kevin van der Meijs en Ahmet Alp, maar zij troffen het doel niet.

Na de rust bleek Quintus enkele omzettingen in het team te hebben aangebracht, die het spel ten goede kwamen. De bezoekers profiteerden van een misverstand in de achterste lijn van Victoria’04 en kwamen vrij snel na de hervatting op 2-2. Naar mate de wedstrijd vorderde kreeg Quintus steeds meer vat op het spel van Victoria’04. De krachten bij de thuisclub vloeiden langzaam weg en moest het initiatief aan Quintus laten. De bezoekers kregen loon naar hard werken, want profiteerden van zwak ingrijpen in de achterhoede van Victoria’04. Een slecht weggewerkte bal werd van dichtbij achter doelman Dwight Visser gewerkt: 2-3. In de slotfase bepaalde Quintus de eindstand op 2-4.

Opstelling Victoria’04: Dwight Visser, Thijs Oomen, Isaac Job, Bob Planken, Calvin Jongejan(Olivier van Dorssen), Jur de Visser, Kevin van der Meijs, Nailey Girigorie, Denzel Asmus, Ahmet Alp (Glenn de Visser), Jordi de Kimpe (Dilan Ali).