Bodegom, S.B.v.

Accommodatie

Onbekend

Doelpunten Victoria’04:

Peter vd Berg (1-0), Sofian Muuren (2-0),Oscar Knecht (3-0), Jur de Visser (4-0).

Vanaf de aftrap bouwde Victoria’04 een veldoverwicht op en kreeg volop kansen. Het duurde echter een half uur, voordat het krachtsverschil in doelpunten werd uitgedrukt. In de tweede helft verzuimde Victoria’04 om een hogere score neer te zetten en bood zelfs de tegenstander de gelegenheid om tegen te scoren.

Victoria’04 bleek voor GLZ Delfshaven een lastige tegenstander. De Rotterdamse formatie werkte keihard, maar zag geen kans door de hechte verdediging van de thuisclub te breken. Victoria’04 kreeg in de beginfase een aantal grote kansen. Spits Raymon Lingen kwam gevaarlijk voor het van GLZ Delfshaven en zag zijn inzet via de onderkant van de lat uit het doelgebied verdwijnen. Bob Planken schoot uit een hoekschop rakelings naast. In de 28ste minuut was het dan uiteindelijk wel raak voor Victoria’04. Na een hoge voorzet uit een vrije trap werd de bal vanaf de achterlijn teruggekopt op de vrij staande Peter van den Berg, die beheerst afrondde: 1-0. Kort hierna mocht Sofian Muuren een solo opzetten om deze met een hard laag schot doeltreffend af te ronden: 2-0. Victoria’04 bleef het initiatief houden en hield constant de druk op de defensie van GKLZ Delfshaven. Kort voor de rust ontstond er vanuit een hoekschop een scrimmage voor het doel van de bezoekers, waarvan Oscar Knecht profiteerde en de ruststand op 3-0 bepaalde.

Na de pauze ontwikkelde zich hetzelfde spelbeeld. Victoria’04 domineerde de wedstrijd en GLZ Delfshaven bleef zo goed als mogelijk tegenstand bieden. In de 50ste minuut was een verrassend  afstandsschot van Jur de Visser te machtig voor de doelman van GLZ Delfshaven: 4-0. Naar mate de wedstrijd vorderde nam Victoria’04 wat gas terug en liet aan GLZ Delfshaven het initiatief. In de 81ste minuut luidde slordig balverlies een counter in, waardoor een aanvaller van de Rotterdamse ploeg alleen op doelman Bob Kloppenburg mocht doorgaan en tegen te scoren: 4-1.  Victoria’04 legde hierna het accent op het behouden van de voorsprong om de drie winstpunten veilig te stellen.

Opstelling Victoria’04: Bob Kloppenburg, Kevin van Rooijen (58: Denzel van Veen), Peter de Klein, Bob Planken, Sofian Muuren (58: Jim Don) , Calvin Jongejan, Oscar Knecht, Gürhan Tüzemen, Jur de Visser, Raymon Lingen, Peter van den Berg (58: Glenn de Visser).