Wedstrijdverslag VFC za.1 - Victoria'04 za.1

Scheidsrechter

Sahan, M.

Accommodatie

Onbekend

De stadsderby tussen VFC en Victoria’04 (za) in de vierde klasse F is zaterdagmiddag aan de Sportlaan in 0-0 geëindigd. Door dit gelijke spel en de 0-4 nederlaag van PPSC tegen CION zijn zowel VFC (za) als Victoria’04 (za) als nummer 3 en 4 verzekerd van nacompetitie.

De wedstrijd begon twintig minuten later. De voorwedstrijd van de jeugd liep uit, daardoor startte het duel pas om 14.50 uur. De aanwezige bezoekers zagen dat de eerste kans van de wedstrijd voor bezoekers was. Een vloeiende aanval over vele schijven eindigde bij Donny van Balen, maar zijn vizier stond niet op scherp. Later kregen beide teams verschillende mogelijkheden om de score te openen. Jur de Visser en Raymon Lingen kregen een mogelijkheid om voor Victoria’04 de score te openen. Dit gebeurde in de eerste helft niet. Zo eindigde het eerste gedeelte in 0-0.

Ook in de tweede helft waren er een aantal kansen. De zieke Glenn de Visser was in de kleedkamer gebleven. Hierdoor leverde Victoria’04 aanvalskracht in en moest het accent leggen op de verdediging. Nino Netten van VFC had een goede kans om doelman Cliff Westdijk van Victoria te verschalken. Zijn inzet trof echter geen doel. De resterende tweede helft was spannend. Een afwachtend Victoria’04, dat het initiatief liet aan VFC. Er werd uiteindelijk niet meer gescoord met als resultaat twee feestende ploegen.

Opstelling Victoria’04: Cliff Westdijk, Kevin van Rooijen, Bob Planken, Nick van Santen (80: Dilan Ali), Peter de Klein, Calvin Jongejan, Jur de Visser (80: Jim Don), Donny van Balen, Raymon Lingen, Glenn de Visser (46: Gürhan Tüzemen), Jelle Blankestijn.