Wolf, R.

Accommodatie

Onbekend

Doelpunten Victoria’04: Martin Kooij (0-1 en (2-2).

Het restant van de gestaakte wedstrijd (7 minuten) moest doordeweeks op dinsdagavond worden uitgespeeld aanvangend bij de stand 1-1. Beide teams begonnen zeer gemotiveerd aan de op zich bijzondere wedstrijd. Zodra de bal in het spel werd gebracht, werd volop voor de aanval gekozen.

Zowel Excelsior als Victoria’04 roken kansen om de overwinning binnen te slepen. Met volledige inzet werd gestreden en de achterhoeden van beide teams kregen volop werk te verrichten. Excelsior kwam na 2 minuten spelen verrassend op voorsprong. Een hoge voorzet werd weggekopt uit het strafschopgebied van Victoria’04, waarna de bal belandde in de voeten van een speler van de thuisclub die keihard uithaalde en via Jacco Hokke doel trof: 2-1. Victoria’04 moest deze tegenvaller wegslikken, want de punten zijn hard nodig om niet direct te degraderen.

Lang duurde de voorsprong voor Excelsior niet. Victoria’04 stroopte de mouwen op en zocht meteen de aanval. Met succes, want binnen de kortste keren was de stand gelijk. Martin Kooij veroverde bal op het middenveld en haalde meteen verwoestend uit. De bal sloeg als een komeet in het doel van Excelsior: 2-2.

Hierna ontwikkelde zich een open strijd, omdat beide teams kansen roken. Glenn de Visser kreeg voor Victoria’04 nog een dot van een kans, maar zijn inzet werd gestopt door de doelman van Excelsior R. Het uitermate spannende duel werd na zeven minuten stil gelegd door de goed leidende scheidsrechter, de tijd was verstreken.

De Tuchtcommissie van de KNVB heeft Victroria’04 als schuldige aangewezen voor het staken, omdat Vlaardingse supporters de scheidsrechter hadden beledigd. De uitspraak betekende, dat Victoria’04 een boete van 150 euro is opgelegd.

Met nog twee competitiewedstrijden te spelen (thuis tegen De Zwervers en uit bij Zestienhoven) heeft Victoria’04 nog alle kans om directe degradatie te voorkomen.

Opstelling Victoria’04: Michel Zuur, Kevin van Rooijen, Lars van der Borden, Jacco Hokke, Denzel van Veen, Richard Reith, Oscar Knecht, Glenn de Visser, Donny van Balen, Jur de Visser, Martin Kooij..