Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Menu
Widgets

Jeff tegen MS

25 november 2021 20:00


Jeffrey van der Sloot tegen MS

Hallo lieve mensen,

Ik ben Jeffrey van der Sloot, 30 jaar jong en ik heb MS.  Ik woon samen met mijn lieve vriendin en zoontje van 1 jaar in Schiedam.

In februari dit jaar is bij mij helaas ‘letterlijk’ de grond compleet onder mijn voeten vandaan getrokken, toen bij mij de diagnose MS werd geconstateerd. Na diverse aanvallen is mijn lichamelijke gesteldheid flink achteruit gegaan. Ik zal elke dag met duizelingen in mijn hoofd moeten leren leven. En de strijd tegen vermoeidheid, mijn concentratie en geheugen gaan er steeds meer onder lijden. Dit is nog maar het begin van MS!

Ik was tot dusver een gezond en sportief persoon. Sporten was en is nog steeds mijn lust en mijn leven, maar helaas wordt dit steeds moeilijker om te kunnen blijven doen. Bijvoorbeeld hardlopen en voetbal zorgen voor een complete chaos in mijn hoofd waardoor ik dus helaas letterlijk om val. Steeds meer mensen weten dit, maar andere staan hier compleet verbaasd of ‘lachwekkend’ naar te kijken, als iemand van bijna 2 meter zomaar omvalt. Toch blijf ik dit zo lang mogelijk proberen uit te voeren en wil ik niet toegeven aan mijn ziekte. 

Ik heb een agressieve vorm van RRMS (Relapsing Remitting Multiple Sclerosis). Dit wil zeggen dat het lichaam heel langzaam aan het verslechteren is.  Als er dus een schub (MS aanval) is geweest, zullen de klachten uiteindelijk herstellen tot een bepaald niveau, echter zal dit nooit meer zo worden als het voor de aanval was. 

Om mijn toekomst te redden en er het maximale uit te kunnen halen met mijn gezin, kan ik niet stil gaan zitten. Ik wil niet wachten op het erge wat kan gaan komen.

Er is gelukkig een lichtpuntje, namelijk een zogenoemde HSCT (Hematopoietic stem-cell transplantation ) behandeling.  Hierbij zal ik een zware behandeling ondergaan welke minimaal 4 weken zal gaan duren, bestaande uit onder andere een chemotherapie en een stamcel transplantatie. Dit zal ervoor zorgen dat het gehele lichaam een complete reset zal krijgen. Het is uiteraard één van de belangrijkste beslissingen in mijn leven om voor deze behandeling te kiezen.

Dit is helaas niet zomaar gerealiseerd. Het is een dure behandeling met bijbehorende kosten; zoals visum, vluchten en verblijf. In Nederland is deze behandeling voor mij niet beschikbaar, maar Rusland voert dit al meer dan 15 jaar uit. Hiervoor kom ik wel in aanmerking, maar dit kost helaas €65.000 euro, waar ik niet over beschik.

Één van mijn  grootste wensen is om zo lang mogelijk met mijn zoon Eden actief te kunnen blijven meedoen. Dit is dan ook de reden waar ik ALLES voor wil geven. Ik wil jullie dan ook met alle liefde vragen of jullie mij willen helpen dit doel te bereiken en ik mijn toekomst samen met mijn gezin kan voortzetten.

Liefs Jeffrey

Link voor donatie

Delen
Sponsors