Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Menu
Widgets

Contributie 2021-2022

6 juni 2021 9:45


Tegemoetkoming van de contributie

Beste Victorianen,

 

De COVID crisis heeft ons allemaal hard geraakt. Onze senioren leden hebben vrijwel het gehele seizoen niet kunnen sporten. Gelukkig konden in deze periode de jeugdvoetballers veelal wel op ons terrein terecht voor trainingen en onderlinge duels.

 

Voor alle leden, vrijwilligers en bestuursleden was dit een vervelende en frustrerende tijd. Een enkele keer hebben we de vraag gekregen over mogelijkheden voor compensatie van de contributie. Dit was voor het bestuur tot voor kort lastig te beantwoorden in deze onzekere tijden.

 

De vereniging voert een solide financieel beleid waarbij de kosten en opbrengsten jaarlijks zoveel mogelijk in evenwicht zijn. De contributie-inkomsten dekken een groot deel van de kosten die de vereniging maakt. Ook in coronatijd lopen kosten, zoals huur en onderhoud van het terrein en de opstallen, gewoon door. Daarentegen liepen de inkomsten uit kantine en sponsoring hard terug.

 

Het bestuur heeft gemeend om binnen de financiële mogelijkheden van de vereniging, de leden in deze moeilijke tijden financieel tegemoet komen. Voor sommige leden is het een financieel zware tijd en wij willen voorkomen dat leden om deze reden hun lidmaatschap zouden moeten beëindigen.

Het bestuur heeft op 31 mei tijdens de Algemene Ledenvergadering een voorstel voorgelegd aan de ledenvergadering en na instemming een besluit genomen om onze trouwe leden financieel tegemoet te komen.

 

De onderstaande regeling geldt voor de leden die de contributie over 2020-2021 hebben voldaan. Voor het komende seizoen 2021-2022 willen wij de volgende eenmalige kortingen op de bestaande contributieprijzen toepassen:

 

Korting seizoen 2021-2022:

  • senioren € 70,00, nieuwe contributie € 150
  • jeugd bovenbouw € 30,00, nieuwe contributie € 150
  • jeugd onderbouw € 20,00, nieuwe contributie € 130
  • WL leden € 20,00, nieuwe contributie € 130
  • Zaal € 55,00, nieuwe contributie € 125

 

Sommige leden hebben aangegeven om de club te willen steunen en geen gebruik te willen maken van deze korting. Wij waarderen deze geste enorm, maar kunnen niet in ieders portemonnee kijken. Daarom laten we het aan ieder individueel lid om dit zelf af te wegen en over te beslissen. Wij onderzoeken de mogelijkheid om deze keuze in de komende factuurronde te verwerken. Wij zullen dit meenemen in de communicatie bij de nieuwe contributiefactuur.

 

Mochten naar aanleiding van het bovenstaande vragen zijn, dan kunnen deze worden voorgelegd aan bestuur@victoria04.nl.

 

 

Bestuur sc Victoria'04

Delen
Sponsors