Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Menu
Widgets

Victoriaantje

12 april 2021 20:15


Victoriaantje April

Victoriaantje April 2021

Beste Victoria’04 leden,

Graag willen we alle leden middels dit Victoriaantje maandelijks informeren over de ontwikkelingen binnen de jeugdopleiding. We dragen uit dat we graag met elkaar in gesprek willen blijven en in tijden dat jullie niet op het complex mogen komen is dat erg lastig. Op deze manier proberen we in ieder geval de betrokkenheid te vergroten. Ik hoop u allen natuurlijk snel weer te mogen ontmoeten langs de lijn.

 

Met sportieve groet,

Rob Storm

HO sc Victoria’04

 

Sc Victoria’04 CUP

Op zaterdag 20 en 27 maart hebben alle spelers die uitkomen in de 07 t/m 012 afdeling gestreden om de Victoria’04 CUP. We kunnen terugkijken op een zeer geslaagd evenement waarbij SAMEN centraal stond. Het is erg fijn om te zien hoe spelers EN trainers samen optrekken en zich verantwoordelijk voelen om een prettige sfeer te creëren.

Daarnaast hebben alle jeugdtrainers kennis opgedaan met differentieel leren. Het creëren van ruis/ variatie om spelers zelf oplossingen te leren bedenken in steeds veranderlijke situaties. Vooral het ‘niet coachen’ van spelers bleek toch best lastig voor onze fanatieke betrokken trainers;-)

 

Volg je Voeten Festival

In tijden dat alle festiviteiten worden afgelast door het Corona-Virus, heeft de organisatie van sc Victoria’04 het toch voor elkaar gekregen om een festival te organiseren. Al vroeg in de ochtend werd veld 2 omgebouwd tot festivalterrein door vrijwillige spelers uit de 017 en 019 afdeling. Het is erg fijn om te zien dat deze jongens zich willen inzetten voor de jongere jeugd. In tijden dat het steeds lastiger wordt om vrijwilligers te vinden is het fantastisch dat deze jongens zich hiervoor wilden inzetten. Nogmaals dank hiervoor!

Alle spelers van de 07 t/m 012 hebben in een ‘soort van schoolreisje stemming’ erg genoten van

o.a. smartgoals/ speedmeter en het gatendoek. (Sfeerimpressies van beide evenementen zijn te vinden op onze FB-pagina.)

 

Veilig pedagogisch klimaat

Wellicht heeft u vernomen dat we een beleid aan het ontwikkelen zijn m.b.t. het veilig sportklimaat. Alle jeugdtrainers binnen sc Victoria’04 hebben de afgelopen maanden een digitale bijeenkomst kunnen volgen waarin het thema werd geïntroduceerd. We hebben o.a. gesproken over onze kernwaarden, ideale leeromgeving en individueel aandacht geven/signaleren van gedrag. Deze bijeenkomsten en het verder vormgeven van het beleid staat o.l.v. Ilona vd Boogert (pedagoog en vertrouwenspersoon Sc Victoria’04) en Ine Klosters (veilig sportklimaat NOCNSF). Bent u geïnteresseerd om zitting te nemen in het pedagogisch klankbord, neem dan contact op met Ilona (vertrouwenspersoon@victoria04.nl)

 

Stuurgroep JVBP

De afgelopen maanden hebben 10 betrokken Victoria 04 leden, die vanuit diverse geledingen actief zijn, de eerste stappen gezet om een Jeugd Voetbal Beleidsplan vorm te geven. Binnen het beleidsplan komen verschillende onderwerpen aan bod; zoals visie/missie en kernwaarden van de vereniging. Maar ook bijvoorbeeld welke visie hebben we als het gaat om het indelen van teams, meisjesvoetbal en doorstroming van de jeugd naar de senioren. De titel van het beleidsplan is ‘Het creëren van een optimaal leerklimaat voor spelers en trainers’. Een belangrijk onderdeel is het doorontwikkelen van het onderwerp Gelijke Kansen Jeugdvoetbal, waar ik u al eerder over informeerde. Als u vragen heeft of input m.b.t. het JVBP, kunt u contact met mij opnemen of met 1 van de betrokken personen. Ik stel ze aan u voor: Kevin vd Meijs    Berry de Mos

Erick Meerten                     Ridvan Taci

Bjorn Visser                        Maikel Kortland

Barry Kouer                         Dennis Schot

Dominique vd Hoeven        Suzanne van Oers

 

Volgende Victoriaantje

Deze periode zijn we druk bezig met het vormgeven van het kader voor volgend seizoen. In het volgende Victoriaantje zal ik u o.a. hierover verder informeren.

 

 

Blijf gezond en tot snel!Vic_logo.png

Delen
Sponsors