Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Menu
Widgets

Beste leden,

3 maart 2021 20:30


Opknapbeurt complex Victoria'04

Beste Victoria’04 leden, spelers, ouders, verzorgers en supporters

 

Afgelopen maanden hebben we samen met onze vrijwilligers en partners niet stil gezeten. Ondanks dat we op dit moment geen barinkomsten hebben en we als vereniging goed op onze uitgaven moeten letten hebben we toch wat noodzakelijke aanpassingen kunnen doorvoeren.

In een eerder bericht was al vermeld dat onze vrijwilligers van de ochtendploeg een nieuwe coating laag aan de vloer van de gang en de kleedkamers van de begane grond hebben toegebracht. Wat resulteert in een vloer die er weer als nieuw bij ligt.

 

WhatsApp_Image_2021-03-03_at_20.54.35.jpegWhatsApp_Image_2021-03-03_at_20.54.35_1.jpeg

Daarnaast hebben wij dankzij ING en onze SOS de noodzakelijke vervangingen kunnen doen in onze keuken. Diverse apparatuur was aan vervanging toe, dit heeft in deze tijd mooi kunnen plaatsvinden.

Door de ruimtelijke inzicht van Dick Boxman zijn er gelijk wat praktische aanpassingen gedaan door Voscon. Heel erg fijn dat we hierdoor weer een keuken hebben staan waar we jaren mee vooruit kunnen en onze bezoekers kunnen voorzien van een lekkere broodjes, patatjes, snacks, tosti’s en andere lekkernij. Hier zijn we ook aan het kijken of we wat gezondere broodjes e.d. kunnen aanbieden, wanneer het weer kan zal er een gesprek worden gepland met Team Fit om te kijken wat voor Victoria mogelijk is.

 

Doordat we mee hebben gedaan met ‘het rondje voor de club’ en meerdere andere mensen die ons een warm hart toedragen, hebben we een nieuw beeldscherm kunnen kopen voor onze kantine. Lange tijd heeft er in de hoek van de kantine een scherm met beamer gehangen, de beamer heeft COVID-19 helaas niet overleefd. Maar met een nieuw beeldscherm van een doorsnee van bijna twee meter, kan iedereen straks weer genieten van de wedstrijden die wij op de tv-scherm uitzenden. 

 

WhatsApp_Image_2021-03-03_at_20.54.37.jpegWhatsApp_Image_2021-03-03_at_20.54.36_3.jpeg

WhatsApp_Image_2021-03-03_at_20.54.36.jpegWhatsApp_Image_2021-03-03_at_20.54.36_2.jpeg

Zoals jullie misschien al hebben gelezen is de gemeente ook van plan om wat aanpassingen te doen aan ons complex. Zo zal er groot onderhoud worden gepleegd aan het eerste veld, daarnaast zal de bestrating op het complex onderhanden worden genomen, er zullen hekken komen te staan rondom veld 3 en 4 (hierdoor krijgen konijnen minder de kans om enkel brekers te graven) en op veld 2 zal de verlichting die er nu hangt worden vervangen door LED- verlichting. Dit alles zal dit voorjaar van start gaan en zal zich de aankomende jaren voltrekken.

 

Nogmaals onze dank aan ING, Voscon, de SOS, onze vrijwilligers en de leden die Victoria een warm hart toedragen.

 

Graag willen wij van het bestuur deze fijne berichten met jullie delen. Wij doen er alles aan om er straks weer helemaal klaar voor te staan, zodat we samen met jullie een fantastisch seizoen 2021/2022 tegemoet kunnen gaan.

 

Blijf gezond en hopelijk zien we elkaar snel weer op ons mooie complex.

 

Namens het bestuur van s.c. Victoria’04

Delen
Sponsors