Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Menu
Widgets

Van de Voorzitters

2 december 2020 20:30


Bericht van de voorzitters

Beste Victoria leden, spelers, ouders en supporters,

 

Wat een ellende in deze corona tijd. Waren we net lekker opgestart in augustus/september, werden we in de laatste weken van september opnieuw geconfronteerd met een lockdown. De daaropvolgende maatregelen waren veelal nog strikter dan daarvoor. Waarschijnlijk terecht, want ook vele van ons hebben gemerkt dat het coronavirus heel dichtbij kan komen. Gelukkig geen brandhaarden bij sc Victoria’04, dus onze soms wat streng lijkende regeltjes hebben wel nut.

 

De mogelijkheden voor de jeugd zijn in deze tijd nog enigszins in te vullen, maar voor de senioren helaas zeer beperkt. Wij zijn wel gezegend met een vrijwilligerskorps die zorgt dat de jeugdteams in ieder geval door kunnen trainen en op zaterdag een voetbalactiviteit hebben. Wij hebben zelfs vernomen dat voor de jongste jeugd op 5 december Sint en Pieten op bezoek komen? Wij zijn supertrots op dit soort activiteiten en initiatieven. Zeker omdat in de regio een aantal sportcomplexen volledig zijn gesloten. Wij gaan de komende tijd ook in overleg met enthousiaste seniorenteams, die zich bij het bestuur hebben gemeld, om te kijken wat voor hun mogelijk is.

 

Dat vrijwilligerskorps zien we overigens niet alleen terug op het veld, maar onze vrijwilligers zijn ook dagelijks aan de slag om de accommodatie tip top in orde te brengen voor de doorstart. Naast het reguliere onderhoud, zijn de vloeren van onze toch al mooie kleedkamers voorzien van een nieuwe gecoate deklaag (zie foto). Ook is het verfwerk buiten aangepakt en zijn de reclameborden schoongemaakt. Hulde aan de werkploeg die dit heeft gerealiseerd.

 

Ook bestuurlijk zitten we niet stil. We onderzoeken alle mogelijkheden voor ondersteuning van onze vereniging en daar waar mogelijk wordt subsidie aangevraagd en verkregen. Met behulp van onze sponsorstichting investeren we in het vernieuwen en verduurzamen van keukenapparatuur, die na 17 jaar hard aan vervanging toe zijn. Ook onderzoeken we de mogelijkheden om de ontvangst op de club binnen de 1,5 meter samenleving goed te kunnen invullen en uit te breiden. We staan klaar om tot actie over te gaan, om zodoende gereed te zijn voor een mooie herstart. Laten we hopen dat we in het eerste kwartaal van 2021 weer iets kunnen gaan doen. Ook de gemeente heeft aangegeven een aantal mooie projecten op ons complex te willen gaan uitvoeren. Wij kunnen daar nog niet in detail over vertellen, maar komen daar begin volgend jaar zeker op terug.

 

Wij begrijpen de frustratie bij onze leden, omdat de voetbalmogelijkheden beperkt zijn. Helaas kunnen wij het niet beter maken dan het nu is. Wij rekenen toch op de loyaliteit van onze leden. Je bent lid van de vereniging en samen vormen wij deze vereniging. Wij doen alles binnen onze mogelijkheden en kijken serieus naar opties hoe wij in het komende jaar iets terug kunnen doen voor onze loyale leden. Alles is erop gericht om deze coronatijd gezond door te komen, dat geldt voor ons allemaal en ook voor onze vereniging.

 

In deze barre tijden wensen wij jullie en jullie familie het allerbeste, veel gezondheid en toch hopelijk ook een beetje plezier voor de komende feestdagen. Laten we hopen dat het jaar 2021 een gezonder en vrolijker jaar wordt.

 

Namens het bestuur van sc Victoria’04,

De voorzitters

Leo Don en Maarten Boudesteijn

cebb0d51-fe1b-4a3e-a2ce-30a1e2b3ac52.JPGddf8f81e-baf7-4681-a8e5-06cfdf35dcee.JPG

 

 

 

   

 

Delen
Sponsors